CD SALMON & POTATO 15KG 24/11

CD SALMON & POTATO 15KG 24/11
12 599 Ft

15kg

840.- /kg

Teljes értékű szárazeledel Lazaccal és Burgonyával.Teljes értékű szárazeledel Lazaccal és Burgonyával.

A felhasznált összetevők olyan szárazeledelt alkotnak, amelynek a legszigorúbb követelményeket elégítik ki, táplálkozási és dietetikus szempontjából, és jól emészthető. Az eledel megfelel az összes felnőtt kutya fajtának, beleértve a vemhes és szoptatós nőstényeket is , melyek allergiásak másfajta takarmányra. Alkalmas a túlsúlyos vagy lábadozó kutyák számára is. A portein összetevők lazac halból, a glicin összetevők pedig a burgonyakeményítővel vannak biztosítva. A telítetlen zsírsavak Omega 3 és Omega 6 kiegyensúlyozott arányba vannak benne. A makró és mikorelemek teljesen fedik a felnőtt kutyáknak a szükségleteit.A vitaminok aránya teljesen megfelelő mennyiséget biztosít. A magas C vitamin tartalom segíti a kollagén bioszintézist , és ezzel biztosítja a jobb regenerációt a csontok és porcszöveteknek illetve a sebek gyógyulását. A C-vitaminnal közösen hozzájárul az ellenálló képesség növeléséhez, arányban az immunrendszerben tartalmazott pro biotikumokkal, melyek pozitívan alakítják a bél mikroflórát. Az immunerősítő tartalom blokkolja a nem kívánatos vírusok (parvovirus, rota és corona vírus) szaporodását.

Részletek

Összetevők
gabonafélék (rizs, kukorica) hús és az állati eredetű termékek 31% ( szárított baromfihús,szárított hal hús, lazac kivonat,) melléktermékek növényi eredettel ( *kukorica glutén, répa, szárított burgonya) zsírok és olajak (baromfi zsír, napraforgó olaj, lazac olaj) élesztő, yucca , pro biotikumok, ásványi anyagok és vitaminok, továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát növényi (rozmaring olaj) és állati (kacsamáj olaj) eredettel. Vitaminok: vitamin E (alfatokoferol). 124 mg/kg, vitamin A (EU 672) 14.200m.j/kg, vitamin D3 (EU 671) 1400 m.j/kg, Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 150 mg/kg, I (kálium-jodid E2) 0,7 mg/kg, Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,5 mg/kg, Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 13 mg/kg, Mn (mangán-oxid E5) 65 mg/kg, Zn (cink-oxid E6) 125 mg/kg, Se (szelén-szulfát E8) 0,35 mg/kg,

Etetés
Az eledelt adagoljuk száraz állapotban, esetleg felöntve langyos vízzel, vagy langyos erőlevessel. Leöntést követően 10 perc után a napi adagolni, miután a szemcsék megszívták magukat. Mindig biztosítsunk megfelelő mennyiségű friss vizet kedvencünknek!

Tárolás
A Takarmányt tárolja száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.


*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.

 


Analitikus összetevők
Protein
24.0%
Zsír
11.0%
Hamu
4.6%
Rostanyag
2.9%

 


Ajánlott adagolás
Kutya súlya (kg)         Napi adag (g)
5-10                             60-110
10-20                            110-220
20-30                            220-330
30-40                             330-480

Adatok
Tömeg
15 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!