TOP termékek

CD Beef &Rice 25/10 15 Kg

CD Beef &Rice 25/10 15 Kg
CD Beef &Rice 25/10 15 Kg

15kg
720.- /kg


A takarmány összetételének alapját az állati eredetű marhahús, valamint a rizs, mint glicid forrás képezik. Nem tartalmaz allergén összetevőket (szója, gabonák). A kedvező ár egy rendkívül jól emészthető, magas dietetikai tartalommal bíró takarmányban párosul. A fehérjék és zsírok aránya teljesíti a felnőtt kutyákra vonatkozó követelményeket. A takarmány ízvilága minden kutya számára rendkívüli csemege, ehhez hozzájárul a szemek nagysága és formája, valamint a telítetlen Omega 3 és Omega 6 zsírsavak kiegyensúlyozott aránya is. A vitamin tartalom teljes mértékben fedezi a szükséges mennyiséget. A magas C vitamin tartalma rendkívül jól támogatja a kollagén szintézist, ezzel biztosítva a csontok és porcok regenerációját, ezáltal megelőzhető az idősebb kutyáknál gyakori foghullás valamint nő a fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség. A probiotikumok kellőképpen támogatják az immunrendszert és segítenek a bélrendszer mikroflórájának a szabályozásában, ezzel hozzájárulva a jó emésztéshez és tápanyag felvételhez, ellenállóvá téve a kutyákat a stresszel szemben is.

Bővebben
Raktáron :  2 db
Rendelhető, átfutási ideje 2-6 nap
16 900 Ft
Részletek

Összetétel:

gabonafélék (rizs, kukorica), hús és az állati eredetű termékek 31% (szárított préselt marhahús, baromfi máj, lazac kivonat), melléktermékek növényi eredettel (kukorica glutén, répa), zsírok és olajak (baromfi zsír, lazac olaj), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és szinezékeket.

Etetés:

Takarmányt adagoljuk száraz állapotban, esetleg felöntve langyos vízzel, vagy langyos erőlevessel. Leöntés után ajánljuk 10 perc után adagolni, amíg a szemcsék felszívják magukba a folyadékot. Az Állatnak szükséges biztosítani elegendő ivó vizet is.

Tárolás:

Takarmányt tárolja száraz, hideg (18 oC-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői:
Protein 25 %
Zsír 10 %
Hamu 6,5 %
Rostanyag 3,2 %

Hozzáadott adalékanyagok:
Vitamin E (alfatokoferol) 110 mg/kg
Vitamin A (EU 672) 13.450 m.j./kg
Vitamin D3 (EU 671) 1300 m.j./kg
Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 264 mg/kg
I (kálium-jodid E2) 0,85 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,5 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 15 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5) 65 mg/kg
Zn (cink-oxid E6) 130 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8) 0,8 mg/kg

Adatok
Tömeg
15 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!