Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Naptár
2019. Október
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Házhozszállítás

10 000 ft feletti vásárlás esetén az alábbi településeken a szállítás INGYENES akár 24 órán belül!

Szigetszentmiklós, Szigetcsép, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Makád, Ráckeve, Tököl, Kiskunlacháza, Szigethalom, Halásztelek, Szigetbecse, Dabas, Bugyi

N&D PUMPKIN-sütőtökös termékcsalád

Fő kategória >Kutya eledelek >Száraztápok >N&D (farmina) száraztápok >N&D PUMPKIN-sütőtökös termékcsalád

Négylábú családtagjaink húsevő természete mindig útmutatója volt tápjaink tudományos alapokon folytatott fejlesztésének, ezzel is megfelelve a Természetnek.
A kutyák, természetes környezetükben, csaknem kizárólag hússal táplálkoznak és nincs szükségük magas szénhidrát bevitelre. Ezt a filozófiát követve fejlesztettük ki az N&D Sütőtökös Formulát. Ez a gabonamentes táp igen magas százalékú állati eredetű összetevőket (60% felett),  sütőtököt, zöldségeket tartalmaz,  melyek kiváló táplálkozási értékekkel rendelkeznek.

MIÉRT ÉPPEN SÜTŐTÖK?
A sütőtök a tradicionális olasz konyha gyakran használt zöldsége,  amely  egyedi tápanyagtartalmának és számos pozitív hatásának köszönhetően:

  • Anti-diabetikus hatású: amellett, hogy alacsony Glikémiás Index-el rendelkezik;
  • Béta-karotin forrás (A vitamin) valamint természetes antioxidánsokat tartalmaz;
  • Támogatja az immunrendszert;
  • Aktív a szabad gyökök képződésének megelőzésében, ami miatt anti-karcinogén hatású;
  • Támogatja a keringési rendszer megfelelő működését;
  • Szabályozza a bélmozgást;
  • Gyulladáscsökkentő és anti-parazita hatású.

 

Az N&D Sütőtökös tápjaival egy új, igazán innovatív tápcsalád, egyedi gyártástechnológiai jellemzőkkel:

Kiváló minőségű vitaminokkal: az egyedülálló vákuum bevonó rendszernek köszönhetően a vitaminok az extrudálást követően kerülnek a tápszembe, így biztosítva azok hosszú élettartamát.
Védőgázas csomagolásban: a csomágolás során Nitrogént (egy levegőben előforduló természetes gázt) vezetünk be a zsákokba, hogy lecseréljük a bennük lévő oxigént, amely felelős a tápanyagok oxidációjáért. Ez a technológia széles körben alkalmazott a humán élelmiszergyártásban mivel hozzájárul a tápanyagok tartósításához és olyan frissen tartja az ételeket, mint főzéskor. 


Sorrend:


Webáruház készítés